Facebook Demo

Non-profitorganisatie
187

Scouting Christiaan de Wet uit Geleen is de eigentijdse jeugdbeweging voor de jeugd van 5 tot 21 jaar in Sittard-Geleen eo. Scouting Christiaan de Wet is opgericht in 1927 en is lid van Scouting Nederland en hiermee van de wereldfederatie van Scouting.

-- Geen opkomst t/m 6 april --

Vandaag heeft Scouting Nederland haar advies verder aangescherpt wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten en kampen tot en met 6 april niet door te laten gaan, i.p.v. de eerder gecommuniceerde 31 maart.

Onze Scoutinggroep volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat de opkomsten die tot en met 6 april gepland stonden NIET doorgaan.

-- Geen opkomst tot 31 maart --

Beste leden/ouders/verzorgers,

Vandaag heeft Scouting Nederland haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten en kampen tot en met 31 maart niet door te laten gaan.

In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats, met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Onze Scoutinggroep volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat de opkomsten de komende weken, tot 31 maart gepland stonden NIET doorgaan.

We zullen u zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten die hierna volgen.

Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden: https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19.

Met vriendelijke groet,

Dagelijks bestuur Scouting Christiaan de Wet

Scouting Christiaan de Wet Geleen

Vandaag gaan de plusscouts de uitdaging met elkaar aan tijdens een potje kolonisten van Catan!

#laatjeuitdagen #scouting #ChristiaanDeWet #Geleen #kolonistenvancatan #plusscouts @ Scouting Christiaan de Wet Geleen

Scouting Christiaan de Wet Geleen

Ondanks dat lente nog ver weg lijkt zijn de bevers en welpen toch druk bezig met het voorjaar. Zij hebben vandaag alvast eieren geknutseld voor Pasen!

#laatjeuitdagen #Scouting #ChristiaanDeWet #Geleen #voorjaar #lente #pasen #eieren

1 month 2 weeks ago

“Geluk in het leven van anderen proberen te brengen, is het meest waardevolle wat je kan doen.”

Robert Baden-Powell (22 februari 1857 – 8 januari 1941)

#Robert #BadenPowell #scouting #ChristiaanDeWet #Geleen #laatjeuitdagen #foundersday #wosm #wagggs #chiefscout #worldthinkingday #scoutfoundersday #scoutingmovement

1 month 3 weeks ago

Vandaag hebben de verkenners/padvindsters eindelijk weer eens gepionierd!

#pionieren #Scouting #ChristiaanDeWet #Geleen #scouts #laatjeuitdagen #Lindenheuvel @ Scouting Christiaan de Wet Geleen

2 months 3 weeks ago

2 months 3 weeks ago

Het nieuwe seizoen van De Kluis van StukTV is inmiddels weer begonnen. Dit is een spel waarbij 3 bekende Nederlanders proberen goud te stelen uit 1 van de 4 kluizen. De bewakers moeten proberen te voorkomen dat het goud gestolen wordt.

Afgelopen kerstkamp hebben de verkenners/padvindsters ook De Kluis gespeeld. Per patrouille moesten zij proberen om zo veel mogelijk goudstaven te stelen uit 1 van 4 kluizen die verstop waren in het scoutinggebouw. De stafleden hadden de taak als bewakers om dit voorkomen. De winnende patrouille had uiteindelijk meer dan helft van de goudstaven buit kunnen maken.

#laatjeuitdagen #Stuktv #dekluis #kluis #goudstaven #scouting #ChristiaanDeWet #Geleen

3 months 3 days ago

Tijd voor erwtensoep!
#nieuwjaarstocht2020 #erwtensoep #snert #Scouting #ChristiaanDeWet #Geleen #laatjeduitdagen #Slek

This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.