Facebook Demo

Non-profitorganisatie
186

Scouting Christiaan de Wet uit Geleen is de eigentijdse jeugdbeweging voor de jeugd van 5 tot 21 jaar in Sittard-Geleen eo. Scouting Christiaan de Wet is opgericht in 1927 en is lid van Scouting Nederland en hiermee van de wereldfederatie van Scouting.

Scouting Christiaan de Wet Geleen

Scouting Christiaan de Wet Geleen shared a post.

Scouting Christiaan de Wet Geleen

Het nieuwe seizoen van De Kluis van StukTV is inmiddels weer begonnen. Dit is een spel waarbij 3 bekende Nederlanders proberen goud te stelen uit 1 van de 4 kluizen. De bewakers moeten proberen te voorkomen dat het goud gestolen wordt.

Afgelopen kerstkamp hebben de verkenners/padvindsters ook De Kluis gespeeld. Per patrouille moesten zij proberen om zo veel mogelijk goudstaven te stelen uit 1 van 4 kluizen die verstop waren in het scoutinggebouw. De stafleden hadden de taak als bewakers om dit voorkomen. De winnende patrouille had uiteindelijk meer dan helft van de goudstaven buit kunnen maken.

#laatjeuitdagen #Stuktv #dekluis #kluis #goudstaven #scouting #ChristiaanDeWet #Geleen

Tijd voor erwtensoep!
#nieuwjaarstocht2020 #erwtensoep #snert #Scouting #ChristiaanDeWet #Geleen #laatjeduitdagen #Slek

Scouting Christiaan de Wet Geleen

Komende zaterdag is het weer zover: nieuwjaarstocht 2020๐ŸŽ†! We verzamelen om ๐Ÿ•13:00u op het groepsgebouw. En zoals ieder jaar zullen er 2 tochten zijn, 1 kleine tocht voor de Bevers en de jongste welpen en 1 grote tocht voor de Welpen en de Scouts.

Wij heten iedereen van harte welkom bij beide tochten: ouders, broertjes/zusjes, vriendjes/vriendinnetjes, opaโ€™s/omaโ€™s etc.!

1 month 10 hours ago

Namens alle leden en vrijwilligers van scouting Christiaan de Wet Geleen wensen wij jullie fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!

#laatjeuitdagen #kerstmis #kerst #oudennieuw #jaarwisseling #feestdagen #scouting #ChristiaanDeWet #Geleen

Scouting Christiaan de Wet Geleen

De kerstkampen zijn alweer voorbij en dat betekent dat het jaar bijna ten einde is. De komende twee weekenden zullen er geen opkomsten zijn i.v.m. de winterstop. Wij hopen jullie weer terug te zien bij de nieuwjaarswandeling op 4 januari. Tot dan!

#laatjeuitdagen #Scouting #ChristiaanDeWet #Geleen

๐ŸŽณ

#bowling #verkenners #padvindsters #kerstkamp2019 #stardust #Sittard #laatjeuitdagen #Scouting #ChristiaanDeWet

1 month 2 weeks ago

๐Ÿ’ฌ โ€˜Vrijwilligers worden niet betaald, niet omdat ze waardeloos zijn maar omdat ze onbetaalbaar zijn'

Zonder de inzet van de vele vrijwillgers binnen onze groep is het niet mogelijk om iedere week een opkomst te maken!

Vrijwillgers, bedankt voor jullie inzet! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

Video: Scouting Nederland

#trueheroesoftheuniverse #vrijwillgers #scouting #ChristiaanDeWet #Geleen #laatjeduitdagen #nationalevrijwillgersdag

1 month 2 weeks ago

Scouting Christiaan de Wet Geleen shared a post.

1 month 2 weeks ago

Jong Nederland Lindenheuvel van harte gefeliciteerd met jullie jubileum!

Dit weekend viert Jong Nederland Lindenheuvel haar 75-jarig jubileum. Het heel weekend zullen verschillende activiteiten zijn om dit te vieren.

#jongnederland #lindenheuvel #jnl #75jarig #jublieum

This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.