Scouts (11-15 jaar)

Scouts zijn jongens en meiden tussen de 11 en 15 jaar. Iedere zaterdag beleven de scouts nieuwe uitdagende avonturen. De scouts werken samen in patrouilles van 5 tot 7 leden. Samen doen ze gave dingen waar je ook nog wat van leert zoals koken op je eigen kampvuur, op zomerkamp gaan en het ontdekken van de wereld om je heen!

Bij de scouts ligt de nadruk op het samenwerken en elkaar helpen als er problemen zijn. Daarnaast leren de ze ook hoe ze (een deel van) een opkomst organiseren. Gedurende het seizoen worden de scouts steeds zelfstandiger en langzaam aan voorbereid op het volgende speltak de explorers. De scouts houden drie kampen per jaar, namelijk het groepsweekend, kerstkamp en zomerkamp. Deze kampen worden gehouden in Nederland, Belgiƫ of Duitsland.

Scouts iets voor jou?

De scouts hebben iedere zaterdag opkomst van 15:00 tot 18:00 in ons clubgebouw, aan de Rozenlaan 75 Geleen. Wil je een keer vrijblijvend komen kijken? Neem dan hier contact met ons op. Tot gauw!