Welpen (7-11 jaar)

De welpen zijn binnen onze groep tussen de 7 en 11 jaar oud. Iedere zaterdag beleven zij spannende en grappige avonturen samen met de figuren uit Jungleboek. Bij de welpen speelt alles zich af binnen het thema Jungleboek. Samen met Mowgli en Shanti spelen de leden in de jungle samen met Baloe, Bagheera, Rikki Tikki Tavi, Marala en nog vele anderen. Ieder dier heeft zijn eigen wijsheden of favoriete bezigheden. Zo is er Chil die alles weet over vogels en Raksha over dierensporen in de jungle. Met Marala zingen de welpen samen leuke liedjes en met schildpad Oe leren ze alles over de onderwaterwereld.

Bij de welpen is er iedere week een gevarieerd programma waarbij de leden samen spelen en leren. Naast de wekelijkse opkomst, is er ook een keer per jaar de regionale welpendag waar welpen uit de hele regio Westelijke Mijnstreek samenkomen. Daarnaast gaan de welpen twee keer per seizoen op kamp, namelijk het groepsweekend (2 nachten) en aan het eind van het seizoen op zomerkamp (6 nachten). De kampen worden gehouden in Nederland of net over de grens in België.

Kom kijken wat we doen!

De welpen voor jou? Neem dan contact met ons op en kom vrijblijvend een keer kijken! De welpen hebben iedere zaterdag opkomst van 14:30 tot 16:30 in ons clubgebouw, aan de Rozenlaan 75 Geleen. Hopelijk tot snel!